Wednesday, May 2, 2012

Lagi 4 minggu...

Lagi 4 minggu, still ada yg pending... huhuhu.... tapi yg kecik2 je, yg besar2 yg urgent2 semua dah beres...

Yang pending tinggal yg ni je lg:-

5. Catering/Canopy
Caterer: WanNour Catering
Nikah : Paid deposit RM1000. Balance - Pending
Resepsi : Already paid deposit RM2300. Balance-Pending
 
9. Wedding outfits
Nikah:
-Dress: In progress - Kak Normah (fitting 25/4) (siap 15/5)
-Tudung: Done
-Veil: Done
-Shoe: (perlu ke?)
-Accessories: Done

Resepsi:
-Dress: Mb Bridal, Semua House - DONE In progress - Kak Normah (fitting 25/4) (siap 15/5)
-Tudung: Done
-Veil: Done
-Shoe: DONE
-Accessories: Done
For Incik Popeye: Pending
  1. Cincin- Pending
  2. Kasut Sirih- Pending
  3. Baju/Wallet/Belt-Done
  4. Jam tangan- Pending
  5. Toilettries/Perfume set- Pending
  6. Tafsir Al-Quran- Done
  7. Manisan- Done (kira done la)
To decorate: Sayang You, Semua House

14. Cincin kahwin
For him: Pending
For her: In progress (custom made) : to be ready by end April Done
20. MC/Kompang/Entertainment
MC: Done (by caterer)
Kompang: Done (by caterer)
PA system: Done (by caterer)
CD of songs: Pending
24. Signage
Resepsi: 20pcs.
Location: Pending
Design: Pending
Printing: Pending
Welcome sign: Pending

25. Facial/Massage/Inai
Pending
 p/s: 
Incik Popeye : pallette kayu per citer?
 

4 comments:

  1. Sayang, org TM diam membisu, orang VADS pergi mancing ke Kuching malam ini...jadi worst to worst case scenario saya kena beli 4 dalam anggaran RM15-RM28 setiap satu kat Batu 9, Cheras ...sedang tunggu no tel untuk bertanya quotation ...

    Saya pun sedang cuba contact Petronas tapi jauh dari mengharap kerana kebanyakan stor IT diselia oleh sister company iaitu i-Perintis sekian terima kasih

    ReplyDelete
  2. berita diterima... roger & out :P

    ReplyDelete
  3. Tak sabar menunggu harinya... hehe.. insyaallah will make the time walaupun ada jemputan rakan sekerja kat sini.. yours will be priority... :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. waahhh.... tq Mel.. lgpun dah lama kita x to-gather2, kali ni kita enjoy gathering + tawen2... haha...

      Delete