Monday, May 8, 2017

Mary Kay : Kenali Botanical Effects Skin Care


Botanical Effects Skin Care sesuai untuk para remaja yang berusia belasan tahun & mereka yang mempunyai masalah kulit akibat daripada penggunaan Skin Care yang tidak selamat atau pendek kata mengandungi merkuri & bahan-bahan yang terlarang. Botanical Effects Skin Care terdiri daripada 3 jenis pencuci yang berlainan mengikut kesesuaian kulit pengguna iaitu untuk kulit kering, normal dan berminyak.

Formula Botanical Skin Care Effects adalah daripada bahan-bahan botanik seperti Silymarin (susu buah tistel) & Luo Han Guo. Bahan-bahan ini bertindak bagi melindungi & menenangkan kulit kita & juga mengukuhkan sistem imun.


Formula 1 - khusus untuk kulit kering
* Mengandungi ekstrak biji flaks yang kaya dengan asid lemak omega-3, ianya membantu melegakan ketidakselesaan kulit kering.
* Mengandungi ekstrak alga laut yang terkenal sebagai sumber vitamin, mineral & asid lemak yang bertindak sebagai pelembap & menyeimbangkan kelembapan kulit.

Formula 2 - khusus untuk kulit normal
* Mengandungi ekstrak bunga kemboja yang bertindak untuk menenangkan & melegakan kulit serta sejenis antioksidan yang membantu melindungi daripada tekanan persekitaran.
*Mengandungi ekstrak bunga teratai yang merupakan sumber mineral penting untuk kulit yang sihat

Formula 3 - khusus untuk kulit berminyak
* Mengandungi ekstrak pokok teh putih yang membantu mengurangkan bakteria yang menyebabkan pori-pori tersumbat.
* Mengandungi ekstrak jambu batu yang membantu menyingkirkan sel-sel kulit mati & pori-pori tersumbat supaya mengurangkan permukaan berminyak.


Rangkaian Botanical Effects Skin Care terdiri daripada
3 in 1 Cleanser
Freshen
Hydrate
Mask

Ujian klinikal telah dilakukan & diakui selamat walaupun dengan kulit yang paling sensitif. Rangkaian Botanical Effects Skin Care juga ternyata menjimatkan penggunaan dengan tatacara & tunjuk ajar yang betul.

Dapatkan rangkaian Botanical Effects Skin Care daripada Beauty Consultants Mary Kay berhampiran anda & kami dengan senang hati akan memberi nasihat & tunjuk ajar kepada anda sehingga anda berpuashati dengan perubahan kulit anda kepada yang lebih baik.

Pastikan anda tidak membeli rangkaian penjagaan muka Mary Kay daripada online shopping web yang lain, kerana anda tidak akan dapat khidmat nasihat yang sepatutnya. Pastikan wang yang anda labur itu tidak sia-sia.

No comments:

Post a Comment