Friday, March 22, 2013

"MALAYSIA'S NEXT TOP LUCKY BLOGGER by Mak Dara"

hahahaha... nampak no aku xde keje kan... siap berblogwalking dah jam 12.07pm ni ha... parah tol laaahhh...

tgh berblogwalking2 td, terjumpa lak blog si Mak Dara ni, jom kita join GA dia nak... pree je pun bukan kena bayor, lg leh dpt hadiah ado... jom2... ada rezeki ado lah... xcuba xtau... kekekeke :p 
meh kwn2 ku...
http://syida85.blogspot.com/
http://tingleasknie.blogspot.com/
http://ceritatentanghidupbaru.blogspot.com/

Tarikh tutup: 31 March 2013

Penaja baik hati :
Satu Giveaway, 30 Penaja, 
56 Hadiah, Siapakah Yang Bertuah?
MALAYSIA'S NEXT TOP LUCKY BLOGGER 
by Mak Dara


9 comments:

  1. terima kasih kerana sudi join GA Mak Dara ini.. Tuah ayam nampak di kaki, tuah manusia siapa yang tahu.. Mungkin ini tuah anda In Sya Allah.. Nantikan keputusannya tak lama lagi ya...

    ReplyDelete
  2. salam kenal...singgah sini dari GA yang sama....dan follow sini sekali...all the best ya... ^_^

    http://www.furrasbubblynotes.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

    ReplyDelete
  3. singgah dari segmen yang sama :)...best of luck

    http://dianaazisworld.blogspot.com/2013/03/malaysias-nest-top-lucky-blogger-by-mak.html

    ReplyDelete
  4. gud luck...singgah dr segmen y sama
    http://noraiiiiiin.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

    ReplyDelete
  5. GUDLUCK!!!!....

    AJ singgah dari segmen sama.....
    Mana yang dah datang terjah AJ tu,terima kasih ye..
    Sorry AJ lambat balas kunjungan, al-maklum naik sampan... =D

    http://ayuejean.blogspot.com/2013/03/promo-malaysias-next-top-lucky-blogger.html

    ReplyDelete
  6. Datang dari segmen yang sama

    http://kasihlestariabadi.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

    ReplyDelete
  7. dari segmen yg sama , done follow , jemput singgah ke blog.
    http://coretangirlblog.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

    ReplyDelete
  8. Aida singgah sini dari GA yang sama.. lambat pulak nak terjah :P follow sini #25 salam kenal. :)

    http://www.diarisifroggie.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak_28.html

    ReplyDelete